Apple- en Windows Support.

In het kort

Ik kan weer overal werken. Of ik nu in de tuin, zolder of woonkamer zit. Overal is de WiFi geweldig.
Sander Woudts
Eigenaar - WoudtsIT

Je computer die niet meewerkt…

Hoe vervelend is het wanneer je Mac of PC niet meewerkt? Je bestand weg is en je ‘m niet meer kan vinden? Of wanneer je PC zo ontzettend sloom is dat je al 3 keer koffie bent gaan halen, voor je Word-bestand geopend is? Juist ja, heel vervelend! 

Hoe helpen wij?

Hoewel Apple in mijn DNA zit, ga ik een Windows-probleem zeker niet uit de weg. Op het moment dat je problemen hebt met je computer, wanneer je meerdere Mac’s wilt aanschaffen, of een geheel nieuw Windows-computernetwerk wilt opzetten. Ook bij een vrij eenvoudig en klein probleem, zoals wanneer het niet lukt om je gloednieuwe printer te koppelen aan je Mac of PC.
Ik help je graag. 

Voor ik bij je langs kom, wil ik graag wat meer weten van het probleem dat je ervaart. Je kan een contactaanvraag indienen via onze website, of even bellen. Dan maak ik graag even telefonisch kennis met jou, of je organisatie. Zo weten we gelijk wat we voor elkaar kunnen doen.

Natuurlijk plannen we na een telefoontje of mailtje een afspraak in samen. Ik kom bij je langs om de situatie te bekijken en je een voorstel te doen wat ik voor je kan betekenen. 

Oké, we hebben de eerste twee stappen gehad. Dan ga ik nu voor je aan de slag om je Mac of Windows-problemen voor je op te lossen. Of je te adviseren bij de aanschaf van een geheel nieuw apparaat (of meerdere apparaten). 

Zo! Dat was ‘t. Je probleem is opgelost. Je kan weer internetten, mailen, Skypen of wat jij op je PC doet. En jij bent helemaal tevreden (hoop ik!). Indien je later tegen zaken aanloopt, of vragen hebt. Ik ben altijd dichtbij om je te helpen.