WiFi service.

In het kort

Ik kan weer overal werken. Of ik nu in de tuin, zolder of woonkamer zit. Overal is de WiFi geweldig.
Sander Woudts
Eigenaar - WoudtsIT

WiFi die niet werkt…

Online werken, wie doet het niet meer tegenwoordig. Wat is dan vervelender dan dat je WiFi-verbinding niet goed werkt? Precies, niets dus. Je loopt overal op vast wanneer je een niet werkend WiFi-netwerk hebt bij je thuis of in je bedrijf. Of het nu gaat om een ruimte van 50m2 of een bedrijfsruimte van 2500m2, overal is het mogelijk goede WiFi te creëren zo lang je over de juiste apparatuur beschikt. 

Hoe helpen wij?

Ik ben gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en beheren van professionele WiFi-netwerken. Ik werk vooral met apparatuur van Ubiquiti. Dit is professionele apparatuur die op afstand gemakkelijk door ons kan worden bijgesteld of afgesteld op jouw behoefte. Gastennetwerk voor je klanten? Ik regel het. Apart netwerk voor je smart-home devices? Geen probleem. Heb je je WiFi-netwerk al door mij laten aanleggen? Dan regel ik dit allemaal gewoon op afstand voor je. Geen voorrijkosten, dus een keer installeren en de rest doen we voortaan op afstand. Behalve wanneer je natuurlijk liever hebt dat ik bij je langskom. Is ook gezellig uiteraard. Zorg jij voor koffie? Ik voor WiFi.

Voor ik bij je langs kom, willen we graag wat meer weten. Je kan een contactaanvraag indienen via onze website, of even bellen. Dan maak ik graag even telefonisch kennis met jou, of je organisatie. Zo weten we gelijk wat we voor elkaar kunnen doen.

Natuurlijk plannen we na een telefoontje of mailtje een afspraak in samen. Ik kom bij je langs om de situatie te bekijken en je een voorstel te doen wat ik voor je kan betekenen. 

Oké, we hebben de eerste twee stappen gehad. Dan ga ik nu voor je aan de slag om je WiFi-problemen de wereld uit te helpen. Ik plan de installatie van het gloednieuwe WiFi-systeem met je in en kom op de geplande dag en tijd bij je langs. 

Zo! Dat was ‘t. Je probleem is opgelost. Je hebt nu overal WiFi, dit hebben we samen gecheckt en jij bent helemaal tevreden (hoop ik!). Indien je later tegen zaken aanloopt, of vragen hebt. Ik ben altijd dichtbij.